Een antwoord op twijfel

Onze tijd is eindig. Daarom is het zonde om hem te besteden aan dingen die we niet belangrijk vinden of aan twijfel. Dat vond Ennio ook en vroeg me hoe hij het beste kon kiezen, wat ik hem zelf liet ervaren.

Ennio was daarbij erg oplettend. In die sessie kreeg hij een antwoord op zijn vraag en zag hij op basis waarvan hij het beste keuzes kan maken in het vervolg. Heerlijk hoe hij daarmee niet alleen een symptoom oplost maar ook het proces erachter verbetert – precies waar deze manier van coachen zich in onderscheidt.

Karin en Ennio

Ennio:
“Karin heeft mij geholpen om scherp voor ogen te krijgen wat mijn belangrijkste doelen als ondernemer zijn en waarom. Tijdens een sportieve en intensieve coachingssessie weet ze je effectief uit je comfortzone te halen. Dit doet zij door je op een dwingende doch niet op een vervelende manier te confronteren met een deel van je mentaliteit die je eigenlijk tegenhoudt. Het resultaat is een helder hoofd en minder twijfel over de grote keuzes die voor je liggen. Uiteindelijk koos ik toch een wat ander pad dan ik dacht te gaan nemen direct na de sessie, maar mede daardoor wist ik wel beter waarom ik die keuze gemaakt had.

Als je wat knopen door te hakken hebt of ergens in je mentaliteit een belemmering voelt is het zeker aan te bevelen om Karin in te schakelen!”

Heerlijk hoe Ennio nu weer vol vooruit kan en meters in zijn bedrijf maakt. Hoe mooi is het als meer mensen dat zouden doen? Steeds meer doen wat bij je past en daar gas op geven!